Özz Nüjen som Puck i Uppsala

Nu är manusarbetet inför Uppsala Stadsteaters uppsättning ”En Midsommarnattsdröm” i full gång.
Denna vecka var det upptakt på många av Sveriges teatrar efter sommarledigheterna. I Uppsala Stadsteater drogs förberedelserna igång inför uppsättningen av Shakespeares En Midsommarnattsdröm som har premiär våren 2010.

Jag har bearbetat texten tillsammans med regissören Dritero Kasapi, dramatikern Gertrud Larsson och Özz Nüjen, som också kommer att spela Puck. Det blir en kul och satirisk version, med både kungliga bröllop, magiska örter och politiker som förirrar sig till Uppsalas reaggaefestival.

Premiär 13 mars 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s