Terminsavslutning på DI

I dag slutar jag mitt vikariat som lärare i dramatik och dramaturgi på DI.

Sedan i augusti har jag ersatt Mia Törnqvist och tagit emot och följt den nya klassen med dramatiker genom skolstart och övningar. Det har varit enormt roligt och ganska krävande, men det har gett massot i utbyte. Arbetet som författare är ensamt. Därför är det roligt och stimulerande att då och då möta andra dramatiker och sätta ord på det vi håller på med. Jag ser fram mot att följa dessa begåvade unga människor framöver i yrket och att återvända till skolan, som efter årsskiftet slås samman med Teaterhögskolan under det nya namnet Stockholms Dramatiska Högskola, StDH.
Länk till den nya skolan, StDh.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s