Tummelisa i Örebro

Den 20 oktober 2017 är det urpremiär för Erik Norbergs nyskrivna musikal Tummelisa på Örebro Länsteater. Projektet, som varit på gång i många år, landar äntligen på den fina gamla Örebro Teater, dit skolklasser från Örebro län kommer att bussas och familjer bjudas in till kvällsföreställningar. Det blir en stor och generös uppsättning, med åta skådespelare och fem musiker, ledda av Christer Christensson, som också skrivit musiken. Föreställningen regisseras av Isabelle Moreau. Huvudrollen spelas av Frida Beckman.

Läs mer om föreställningen på Örebro Länsteaters hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s