Filmkonsulent på Filmpool Nord

I februari börjar jag på Filmpool Nord som ny filmkonsulent för långfilm och tv-serier.  Det känns fantastiskt att bli en del av det här teamet som jobbar för filmens utveckling i Norrbotten. Tjänsten är treårig och under anställningen tar jag paus från mina film- och tv-projekt (utom ett redan pågående), men fortsätter skriva musik och dramatik i mindre omfattning. Jag inleder på deltid för att kunna slutföra andra åtaganden, som t.ex. en kurs i dramtisering på SKH under våren. Jag bor kvar i Saltsjöbaden eftersom en stor del av jobbet är att träffa producenter i Stockholm, men jag kommer vara i Luleå (där Filmpool Nord har sin bas) titt och tätt. Tanken finns att jag även även ska bidra till talangutveckling och fortbildning i manus och dramaturgi bland länets filmskapare.

Läs mer här (Filmpool Nords pressrelease 2022-11-29).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s