Nyårsrevy efter 30 år

Den 1 januari 2023 var det premiär för ”Förlustelser – en nystadsrevy” på Kulturhuset Aurora i Kiruna, Erik Norbergs återkomst som revymakare 30 år efter att han lämnade hemstaden. Det är Kiruna Amatörteaterförening som bjudit in Erik att delta i skrivandet och att regissera revyn när nu staden fått ett nytt centrum och ett nytt kulturhus med en ny scen. Ett trettiotal kirunabor medvekade i tillkomsten på och omkring scenen och de fem föreställningarna blev snabbt slutsålda – och högt uppskattade av publiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s